Auto laten wassen

Auto laten wassen door professionals? Zoek niet verder dan Billy’s Car Cleaning. Wij bieden professionele autowas diensten die uw auto er weer als nieuw uit laten zien. Ons team van experts weet hoe ze elk hoekje en gaatje schoon krijgen, en we gebruiken de nieuwste apparatuur en technieken om de klus goed te klaren. Kom vandaag nog langs en ervaar het zelf!

 

Wij wassen uw auto met de hand

Bij onze autowasstraat zijn we trots op het leveren van een handwas van hoge kwaliteit. Dit betekent dat elke auto met de hand wordt gewassen, in plaats van door een geautomatiseerde machine te worden gehaald. Dit helpt om krassen en andere schade aan uw lak te voorkomen. Bovendien kunnen we op die manier aandacht besteden aan plaatsen die gevoeliger zijn voor vuil en aanslag. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw auto er op zijn best uitziet wanneer u onze wasstraat verlaat. Dus als u op zoek bent naar een grondige, handgewassen carwash, kom dan bij ons langs! Wij geven uw auto met plezier de behandeling die hij verdient.

 

Auto laten wassen? Klaar terwijl u wacht!

Auto laten wassen is een noodzakelijk onderdeel wanneer u in het bezit bent van een auto. Het schoonhouden van uw auto schoon, helpt om de lak te beschermen. Het kan echter moeilijk zijn om de tijd te vinden om uw auto te wassen, vooral als u een druk schema heeft. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij bieden een snelle en gemakkelijke carwash service die uw auto in een mum van tijd weer sprankelend maakt. Ons team van ervaren professionals wast uw auto binnen 15-30 minuten, afhankelijk van het gekozen programma. En het beste van alles is dat u niets hoeft te doen! Leunt u gewoon achterover en ontspant u zich terwijl wij voor uw auto zorgen. Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te maken voor auto laten wassen.

 

Wij pakken uw auto interieur en auto exterieur aan!

Auto’s wassen is belangrijk om uw auto schoon te houden, zowel van binnen als van buiten. Wanneer u de buitenkant van uw auto wast, verwijdert u vuil, stof en vuil dat zich na verloop van tijd kan ophopen en de laklaag kan aantasten. Door het interieur van uw auto te wassen verwijdert u gemorste vloeistoffen of vlekken die aanwezig kunnen zijn, en het helpt ook om de bekleding er fris uit te laten zien. Auto laten wassen is ook belangrijk voor het behoud van de waarde van uw auto. Een schone auto zal eerder een hogere prijs opbrengen op de tweedehandsmarkt dan een auto die vuil of verwaarloosd is. Om al deze redenen is het belangrijk om uw auto schoon te houden door hem regelmatig door een autowasstraat te halen.

Auto-laten-wassen

Contact

Heeft u vragen over auto laten wassen bij ons bedrijf? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 071 407 56 05 of
06 43 19 01 59. Ook kunt u ons gerust uw vragen mailen naar info@billyscarcleaning.nl. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom bij ons op de zaak, adres: Katwijkerbroek 71, 2223 XN Katwijk. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste banden aanbiedingen? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Facebook.