Carwash Katwijk

Op zoek naar een carwash Katwijk? Zoek niet verder dan Billy’s Car Cleaning. Wij zijn de beste carwash in de stad en kunnen uw auto er in een mum van tijd weer als nieuw uit laten zien. Wij zijn gunstig gelegen in Katwijk en bieden een breed scala aan autowas diensten om uit te kiezen. Dus of u nu een basis wasbeurt nodig heeft of een meer gedetailleerde reiniging, wij kunnen het voor u verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

 

Bij onze carwash Katwijk wassen wij auto’s met de hand

Carwash Katwijk is de premium carwash in Katwijk. Wij zijn er trots op dat wij uw auto de beste kwaliteit hand wasbeurt kunnen geven. Al onze medewerkers zijn professioneel opgeleid om uw auto met de grootste zorg te reinigen. Daarnaast gebruiken wij alleen de beste producten en gereedschappen om uw auto schoon te maken. Carwash Katwijk doet er alles aan om u een zo goed mogelijke wasbeurt te bezorgen. Wij weten dat uw auto een belangrijk onderdeel van uw leven is en wij willen u helpen om uw auto er zo goed mogelijk uit te laten zien. Maak vandaag nog een afspraak en wij laten u zien wat wij voor u kunnen doen!

 

Bescherm de lak van uw auto

Carwash Katwijk biedt een breed scala aan diensten om uw auto er op zijn best uit te laten zien. Onze hand wasstraat is speciaal ontworpen om uw lak te beschermen en krassen te voorkomen. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken om uw auto te reinigen. Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat uw lak niet wordt beschadigd. Daarnaast bieden wij een reeks beschermende coatings aan die kunnen helpen om uw auto langer als nieuw te houden. Onze coatings worden met de hand aangebracht en harden binnen enkele minuten uit, waardoor een stevige barrière ontstaat die bestand is tegen UV-schade, vuil en water. Of u nu op zoek bent naar een snelle wasbeurt of een langdurige bescherming, bij Carwash Katwijk bent u aan het juiste adres.

 

Wij werken niet met wasborstels bij onze carwash Katwijk

Autowasborstels zijn een van de belangrijkste oorzaken van krassen op uw lak. Natuurlijk zijn de borstels wel een stuk zachter dan vroeger, maar dat ze zijn nog steeds niet zacht genoeg om krassen op uw lak te voorkomen. Ons bedrijf raadt aan in plaats daarvan een handschoen of doek te gebruiken. Als u toch een borstel moet gebruiken, raadt onze Carwash Katwijk aan er een te gebruiken die is gemaakt van natuurlijke materialen zoals paardenhaar. Gebruik de borstel ook niet op een droge auto, maak de auto eerst nat en gebruik dan pas de borstel. Tenslotte raden wij u aan om voor het onderste gedeelte van uw auto een ander doek te gebruiken. Onderaan de auto vormt zich de meeste viezigheid. Wanneer u hierna uw motorkap gaat schoonmaken met diezelfde doek, ontstaan er krassen. Door deze tips op te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw lak er op zijn best blijft uitzien.

carwash-katwijk

Contact

Heeft u vragen over onze carwash Katwijk? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 071 407 56 05 of
06 43 19 01 59. Ook kunt u ons gerust uw vragen mailen naar info@billyscarcleaning.nl. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom bij ons op de zaak, adres: Katwijkerbroek 71, 2223 XN Katwijk. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste banden aanbiedingen? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Facebook.