Billy's Car Cleaning. Professioneel reinigen van Schoon en fris. Van binnen en buiten!
Uw auto weer tip top schoon

Wie echt van zijn/haar auto of motor houdt laat deze minimaal één keer per jaar uitgebreid opfrissen. Dit kan een goede wasbeurt met daarna een goede poetsbeurt zijn. Maar vergeet ook het interieur of de chromen onderdelen niet. Allemaal te veel moeite? Of misschien gewoonweg geen tijd? U kunt u auto ook laten wassen door Billy’s Car Cleaning. Onze professionele schoonmakers krijgen de moeilijkste klussen geklaard.

Boten / Vaartuigen

Wie zijn boot of vaartuig laat wassen of oppoetsen bespaart in de eerste plaatst uiteraard veel tijd. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan het uit handen geven hiervan. Zo wordt uw boot altijd krasvrij gewassen en hoeft u zich hierover dus geen zorgen te maken. Daarnaast kunnen wij uw vaartuig voorzien van een speciale reinigingsbehandelingen met hoogwaardige producten, beschermende waxlagen en kunnen we uw boot met professionele gereedschappen laten polijsten.

Bussen

Billy’s Car Cleaning houdt zich onder andere bezig met het reinigen en poetsen van personenauto’s en bedrijfswagens. Bij ons kunt u ook uw bedrijfswagen of bus zowel van binnen als van buiten uitgebreid schoon laten maken en laten poetsen. Wij hebben alle materialen in huis om uw bus weer als ‘nieuw’ te maken. U kunt ervoor kiezen enkel het exterieur te laten schoonmaken en professioneel poetsen, of alleen het interieur te laten reinigen. Een complete behandeling van uw bus duurt hoogstens èèn dag. Een schone en glanzende bedrijfswagen is uw visitekaart naar uw klant toe. Bovendien draagt een schone omgeving bij aan uw humeur en werkplezier!

Camper en Caravan

Wat is er prettiger dan een stralende en frisse caravan of camper bij vertrek? Maar hoe compact een caravan of camper ook is, het professioneel reinigen en poetsen ervan is nog een hele klus. Het vraagt bovendien veel kennis en ervaring. Verkeerde middelen en werkwijzen (zoals een hogedrukspuit) hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor een Billy’s Car Cleaning. Dan heeft u altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. U verdient het, uw camper of caravan verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Aanhangers / Vrachtwagens

Een schoon gepoetste vrachtwagen draagt bij aan een goede uitstraling voor uw bedrijf. Maar uw vrachtwagens hebben buiten op de weg veel te lijden. Zowel invloeden van het weer als van het verkeer kunnen uw vrachtwagens vies maken of zelfs aantasten. Als transportondernemer weet u als geen ander: tijd is geld. U heeft misschien weinig tijd om zelf uw wagenpark onderhanden te nemen. Autowassen aan huis biedt uitkomst. Wij wassen en poetsen uw vrachtwagen of vrachtwagens en zetten deze weer in de wax, dit zorgt ervoor dat u vrachtwagen lak weer beschermt is tegen uv stralingen en vuil aanhechting. Wij reinigen uw vrachtwagen van binnen en buiten. Dus binnen no time kunt u weer fris en schoon naar uw volgende opdracht.